Your web browser is out of date. For the best experience on Zimmer websites please upgrade to the latest version of Internet Explorer, Chrome, or Firefox.

Zimmer, Inc.

Liity Zimmer Biomet -tiimiin – tutustu terveydenhuoltoalan työmahdollisuuksiin

Zimmer Biomet -tiimin jäsenten päätavoitteena on potilaiden liikkumiskyvyn palauttaminen ja elämänlaadun parantaminen kaikkialla maailmassa. Meillä on toimipisteitä kaikkialla maailmassa, ja etsimme tiimiimme jäseniä, jotka haluavat auttaa ihmisiä parantamaan elämänlaatuaan.

Palkkaamme lahjakkaita ja motivoituneita työntekijöitä, joiden erikoisalat, kokemukset ja taustat vaihtelevat laajalti, ja pyrimme löytämään heille sopivan työtehtävän. Työpaikkoja on tarjolla muun muassa insinööreille, kliinikoille, laadunvalvonta- ja viranomaisasioista vastaaville sekä valmistuksen, markkinoinnin, myynnin ja tietotekniikan asiantuntijoille.

Joukossamme pääset testaamaan innovointikykyjäsi ja antamaan oman arvokkaan panoksesi ihmisten elämänlaadun parantamisessa kaikkialla maailmassa. Jos haluat lisätietoja Zimmer Biometin palveluksessa työskentelystä, tutustu seuraaviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Jos haluat osaksi tiimiämme ja hakea meiltä työpaikkaa, voit käyttää Työpaikkailmoitus-toimintoa, jolloin sinulle lähetetään sähköposti-ilmoitus aina, kun sinulle sopiva työpaikka tulee haettavaksi Zimmer Biometilla.

Kirjaudu sisään, jotta voit käyttää profiiliasi ja työnhakutyökaluja. Jos olet sivustossa ensimmäistä kertaa, luo uusi käyttäjätili.